Sherbime lutjeje per diten Nderkombetare kunder dhunes
2 Tetor 2009
2 Tetori 2009 eshte nje date e rendesishme per te gjithe njerezit e botes por vecanerisht per te gjithe ne te angazhuar per te jetuar Lajmin e Mire te paqes, drejtesise dhe pajtimit. Eshte ditelindja e Mahtama Gandit, i cili udhehoqi Indine drejt pavaresise dhe frymezoi levizje per te drejtat civile dhe liri perreth botes. Me 15 Qershor 2007 Dita Nderkombetare Kundra Dhunes u miratua nga 192 shtete anetare te SHBA-se gjate Asamblese se pergjithshme.

Ju jeni i ftuar dhe i lutur per te bashkendare lutjen e bashkengjitur me anetaret e institutit tuaj. Ne gjithashtu ju sugjerojme perdorimin e gjere te kesaj lutjeje ne famullite, shkollat, universitetet dhe ne realitetet ministrore te kongregates tuaj. Ne ju ftojme ta dergoni kete lutje te anetaret ose koleget tuaj.